BRAND NEW @ PEOPLE IN PUBLIC

Nadat de Nederlandse mannen-fashion-scene jarenlang werd gedomineerd door Scandinavische labels, lijkt er nu meer ruimte voor invloeden van nog veel verder van huis. Heel ver van huis. Zelfs. Want er duiken de afgelopen tijd angstaanjagend veel toffe labels op die allemaal uit Australië blijken te komen. Het begon al een aantal jaar geleden met de tees van Death By Zero, maar ook labels als Deus Ex Machina (van oorsprong from down under), Zanerobe en nu dan Nena And Pasadena komen allemaal uit dat land far far away. Bizar eigenlijk. 

En Nena And Pasadena is zoals dat heet on point met de nieuwe collectie. Het merk is een kruising tussen rock/surf/fashion en sportswear, en brengt naast de prima geprinte tees, lange basics en toffe sweats een hele berg aan ubertoffe flight pants. Inderdaad, mét zakken op de benen. En eerlijk is eerlijk: die zien er gewoon tof uit.

In een scala aan kleuren, met een wat lager kruis en de onmisbare cuff aan de onderkant. Wat we ook al bij Zanerobe zagen, en wat na een maand al niet meer weg te denken is van de Nederlandse hipster-straten. Zonder joggers of cuffed pants doe je gewoon niet mee in de scene.

thanks @ www.fashionminded.nl